Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Οροι χρήσης της ιστοσελίδας www.DigitalNet.gr

H Digitalnet διαθέτει μια επιλεγμένη σειρά συστημάτων  CCTV της dahua καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.Παραλληλα διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών hikvision,ολη την σειρά της ΑNGA  για πιό οικονομικές λύσεις καθως και ολα τα παρελκομενα υλικά για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV.Ολα τα κινήσιμα υλικά που αφορουν το security ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότηα αμμεσης προσβασης και σταθμευσης στην εδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβη εμορευμάτων.
Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ισχύουν ειδικές τιμές χονδρικής Β2Β. Ζητήστε μας τιμοκατάλογο χονδρικής
 

 

Tο υλικό tης ιστοσελίδας  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρισης με διακριτικό τίτλο sales digitalnet και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται . Διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr ,αυτόματα  σημαίνει καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. 

Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της.. 

Τα τεχνικά κείμενα/άρθρα/ καθώς και οι απόψεις/σχόλια  χρηστών του forum εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και όχι απαραίτητα της επιχείρισης που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr διατηρεί  το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει ανα πάσα στιγμή, οποιεσδήποτε πληροφορίες.η φωτογραφικό υλικό .

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός απο την επιχείριση  στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για την ορθή διεκπαιρέωση των παραγγελιών καθώς και για την ενημέρωση των πελατών σε σχέση με τα προιόντα  του ηλεκτρονικούν καταστήματος Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. 

Η επιχείριση δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.digitalnet.gr. 
 

  Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr θεωρεί ότι οι επισκέπτες της, έχουν διαβάσει τους όρους που διέπουν αυτήν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεώς της.