Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική CCTV & SECURITY EXPERTS

Οροι χρήσης της ιστοσελίδας www.DigitalNet.gr


H DigitalNet παράληλα με την πλήρη πετυχημένη σειρά dvr και καμερών της HIKVISION διαθέτει πλέον ετοιμοπαράδοτη μια επιλεγμένη  σειρά  νέων καμερών και καταγραφικών της DAHUA .Κύριο γνώρισμα αυτών είναι η υψηλή ποιότητα εικόνας,η απλότητα διαχείρισης των λογισμικών που τις συνοδευουν καθώς και οι 
πρωτοποριακές δυνατότητες που διαθέτουν..Η σειρά S3 ξεχωρίζει για τις πολλές νέες δυνατοτητες που προσφέρουν τα προιόντα της σε ακομα καλύτερες τμές με την ποιότητα της DAHUA.

Σε εμας θα βρείτε επίσηςολη την σειρα προιοντων της ANGA για πιο οικονομικές λύσεις καθώς και ολα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση CCTV όπως καλώδια ,ακροδέκτες, τροφοδοτικά κυτία διακλάδωσης εξωτερικών χώρων, video baloons ,καθώς και μεταλλικά ερμάρια διαφόρων διαστάσεων, όπου απαιτούνται για την ασφαλή τοποθέτηση του DVR,
Παράλληλα υπάρχει πάντα διαθέσιμο στοκ σε σκληρούς δίσκους WESTERN DIGITAL και SEAGATE στις σειρές survillence purple και SV κατάλληλους για 24ωρη λειτουργία σε συστήματα CCTV.
Επισης κατόπιν μελέτης μπορούμε να σας προσφέρουμε συστήματα CCTV προσαρμοσμένα συμφωνα με τις αναγκες σας κάτι που θα σας προσφερει το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολικο κόστος.

Τέλος η γκαμα των προιοντων μας συμπληρώνεται με επαγγελματικα συστήματα λήψης και διανομής δορυφορικού τηλεοπτικού σηματος καταλληλα για ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας ποιοτικές λύσεις προσαρμοσμένες  και στις πιο απαιτητικές ανάγκες με προιόντα επώνυμων κατασκευαστών όπως Τeleves,Ikusi ,WISI

Για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλέιας ισχυουν ειδικές τιμές Β2Β

Ζητηστε μας τιμοκατάλογο Xονδρικής B2B

 

 

Tο υλικό tης ιστοσελίδας  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρισης με διακριτικό τίτλο sales digitalnet και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται . Διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr ,αυτόματα  σημαίνει καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. 

Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της.. 

Τα τεχνικά κείμενα/άρθρα/ καθώς και οι απόψεις/σχόλια  χρηστών του forum εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και όχι απαραίτητα της επιχείρισης που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr διατηρεί  το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει ανα πάσα στιγμή, οποιεσδήποτε πληροφορίες.η φωτογραφικό υλικό .

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός απο την επιχείριση  στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για την ορθή διεκπαιρέωση των παραγγελιών καθώς και για την ενημέρωση των πελατών σε σχέση με τα προιόντα  του ηλεκτρονικούν καταστήματος Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. 

Η επιχείριση δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.digitalnet.gr. 
 

  Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr θεωρεί ότι οι επισκέπτες της, έχουν διαβάσει τους όρους που διέπουν αυτήν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεώς της.