Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Οροι χρήσης της ιστοσελίδας www.DigitalNet.gr


 

H Digitalnet διαθέτει μια μεγάλη σειρά συστημάτων  CCTV της DAHUA καλύπτοντας μεγάλο αριθμό εφαρμογών με σκοπό την επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Επίσης  διαθέτει μια πληρη σειρά καμερών και καταγραφικών HIKVISION καθώς και ολα τα υλικά που απαιτούνται γιά την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος CCTV όπως σκληρούς δίσκους τροφοδοτικά καλώδια κλπ.
Παραλληλα έχει σε άμμεση διαθεσιμότητα  μια μεγάλη σειρά συστημάτων συναγερμού καλύπτοντας μικρές μεσαίες η και αρκετά μεγάλες εγκαταστάσεις.Ολα τα υλικά προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές και καλύπτονται απο διετή εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας 

Τα υλικά που αφορούν τα συστήματα ασφαλείας ειναι άμμεσα διαθέσιμα ενώ υπάρχει δυνατότητα άμμεσης πρόσβασης και στάθμευσης στην έδρα μας με αυτοκίνητο για παραλαβή εμορευμάτων.Πραγματοποιούνται  αποστολές με μεταφορικές η courrier σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Για  εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ η εμπορικές επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα ισχύουν ειδικές τιμές
χονδρικής Β2Β.  Εγγραφείτε στο Β2Β γιά τιμοκατάλογο χονδρικής.
 

 

Tο υλικό tης ιστοσελίδας  αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρισης με διακριτικό τίτλο sales digitalnet και των εταιρειών που αντιπροσωπεύονται . Διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. Η μη επιτρεπτή χρήση περιεχομένων της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr ,αυτόματα  σημαίνει καταλογισμό ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. 

Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της.. 

Τα τεχνικά κείμενα/άρθρα/ καθώς και οι απόψεις/σχόλια  χρηστών του forum εκφράζουν τις απόψεις των συντακτών τους και όχι απαραίτητα της επιχείρισης που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr διατηρεί  το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει ανα πάσα στιγμή, οποιεσδήποτε πληροφορίες.η φωτογραφικό υλικό .

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr  δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός απο την επιχείριση  στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για την ορθή διεκπαιρέωση των παραγγελιών καθώς και για την ενημέρωση των πελατών σε σχέση με τα προιόντα  του ηλεκτρονικούν καταστήματος Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. 

Η επιχείριση δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα www.digitalnet.gr. 

 

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τις εξ αποστάσεως παραγγελίες βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013). Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας ενημερώσετε γραπτώς για την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

  • Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας 
  • με e-mail στην διεύθυνση: sales@dIgitalnet.gr
  • Τηλεφωνικά στη γραμμή επικοινωνίας πελατών: 2108810450

Με την άσκηση της υπαναχώρησης είστε υποχρεωμένοι να μας επιστρέψετε το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε όπως και η συσκευασία του. Εντός της ίδιας προθεσμίας είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει.
Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την  εταιρεία sales digitalnet και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την εταιρεία με διακριτικό τίτλο sales digitalnet. χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής .

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται: στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

  • Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.
  • Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία. π.χ.: η εγκατάσταση (π.χ. εγκατάσταση καμερών η συναγερμού), η έχουν τεθεί σε λειτουργία (πχ δορυφορικός δέκτης), η έγινε καταχώριση προσωπικών δεδομένων του προϊόντος (π.χ. DVR, δορυφορικοί δέκτες, κ.α.).
  • Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα είναι φορείς ήχου ή εικόνας ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί.
  •  
  • Στις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών. Μετά την ολοκλήρωση παροχής της συμφωνηθείσας υπηρεσίας, ο καταναλωτής έχει αναγνωρίσει ήδη κατά την παραγγελία, ότι χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον η σύμβαση έχει εκτελεσθεί πλήρως. (εγκατάσταση δικτύου , δορυφορική εγκατάσταση και ότι άλλο αφορά σύνθετη ανάθεση που αφορά (πώληση και εγκατάσταση συσκευών).

 Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.digitalnet.gr θεωρεί ότι οι επισκέπτες της, έχουν διαβάσει τους όρους που διέπουν αυτήν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεώς της.