Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

RISCO RW132KL2P ασύρματο slim πληκτρολόγιο

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

130.00€

 

RISCO 2-Way Ασύρματο Slim πληκτρολόγιο

Το 2-Way Ασύρματο Slim πληκτρολόγιο της RISCO είναι ένα κομψό, αποδοτικό πληκτρολογίου που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία και τον έλεγχο του RISCO LightSYS ™ 2 συστήματα ασφαλείας. Διατίθεται τόσο γιά εσωτερικούς (λευκό) όσο και εξωτερικούς  (μαύρο) χώρους..

Το 2-way ασύρματο πληκτρολόγιο είναι λεπττό και περιλαμβάνει  ένα εσωτερικό αναγνώστη εγγύτητας για την εύκολη λειτουργία από τον τελικό χρήστη χρησιμοποιώντας μια ετικέτα εγγύτητας. Όντας αμφίδρομο το πληκτρολόγιο 2-Way λαμβάνει μια ένδειξη της κατάστασης  από τον πίνακα ως απάντηση για κάθε εντολή που έχει σταλεί στον πίνακα.

Το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βραχίονα στήριξης. Όντας πλήρως αμφίδρομη το πληκτρολόγιο μπορεί να τοποθετηθεί σε μια εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία κοντά στην κύρια είσοδο, με τον πίνακα ελέγχου με ασφάλεια εγκατεστημένη έξω από το οπτικό πεδίο  των εισβολέων.

 
Χαρακτηριστικά

Αμφίδρομη ασύρματη επικοινωνία
Έως τρία ασύρματα πληκτρολόγια ανά σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας αισθητήρας φωτός λειτουργίας χρήστης

Τείχος προστασίας από παραποιήσεις μπαταρίας λειτουργία ασύρματου λειτουργία κουδούνι οικονομία
Συμβατό με συστήματα RISCO: grade  3 Εξωτερική πιστοποίηση IP65 (RW132KL1P μόνο) Ενότητες: RW132KL1P (Εξωτερικές-Μαύρο), RW132KL2P (Internal- Λευκό)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

  • Battery Type: CR123, 3V lithium battery (x 2)
  • Current Consumption: Stand-by current 10μA, Max current 100 mA
  • Frequency: 868.65 MHz / 433.92 MHz
  • Typical Battery Life: 3 Years
  • Dimensions: (HXWXD) 100 mm X 45 mm X 25 mm (3.9 x 1.8 X .98 inches)
  • Weight (incl. batteries): 0.157 kg
  • Environmental: RF Immunity According to EN50130-4
  • Operating temperature: -40° C to 70° C (-40° F to 159° F)
  • IP Rating: 65 (RW132KL1P model only)

Weight: 0.5 kg
Διαθεσιμότητα: 
Κατόπιν παραγγελίας
Χρόνος Παράδοσης: 
1-2 ημέρες