Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Hikvision Power over coaxial

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Η Hikvision, σε μία διαρκή τεχνολογική εξέλιξη  των προιόντων της, προωθεί περαιτέρω την τεχνολογία κάμερας παρακολούθησης, CCTV εισάγοντας την τεχνολογία  Power over Coaxial στις αναλογικές κάμερές της.
Αυτό καθιστά την εγκατάσταση των κάμερων πολύ απλούστερη, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους εγκαταστάτες καθώς  και τους τελικούς χρήστες.

Η τεχνολογία power over coaxial δηλαδή  τροφοδοσία μεσω του  ομοαξονικού καλωδίου (PoC) ουσιαστικά σημαίνει ότι η ισχύς τόσο για την κάμερα όσο και για το back-end DVR διαπερνά το ομοαξονικό καλώδιο.
Αυτό απομακρύνει την ανάγκη για ξεχωριστά καλώδια, τροφοδοτικά ,πρίζες και βύσματα.
Για τους εγκαταστάτες αυτό σημαίνει εξοικονόμιση  χρόνου και  αποδοτικότερη  εγκατάσταση.

Η τεχνολογία POWER OVER COAXIAL είναι επίσης πολύ σταθερή, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές με προβλήματα αστάθειας τάσης Επίσης μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 200μ χωρίς τοπική τροφοδοσία για την απομακρυσμένη κάμερα.
  Ενα DVR POC μπορεί να δεχθεί στην εισοδό του τόσο συμβατικές κάμερες όσο και POC κάμερες η και συνδυασμό αυτών
.Παράλληλα μια POC κάμερα μπορεί να συνεργασθεί τόσο με POC DVR όσο και με συμβατικά DVR απαιτώντας όμως ξεχωριστή τροφοδοσία
Η τεχνολογία POC μπορεί να βρεί εφαρμογή ακόμα και σε προεγκαταστάσεις ομαξονικού καλωδίου κεραίας UHF αυξάνοντας την ευελιξία του συστήματος.