Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Hikvision IP Camera & Synology NAS Connection v1.1

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

 Hikvision IP Camera & Synology NAS Connection v1.1

Στο αρθρο που ακολουθει σε μορφή PDF Εξηγεί πώς να παραμετροποιησετε μια HIKVISION IP CAMERA ωστε να εγγράφει σε έναν SYNOLOGY NAS SERVER , καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτης της επιλογής .

Η Synology παρήγαγε το δικό της πρόγραμμα VMS  ονομάζοντας το  σταθμό επιτήρησης το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, αν έχετε ένα Synology NAS. Αυτό το έγγραφο περιγράφει αναλυτικά τον τρόπο που θα ρυθμίσετε τις κάμερες στο NAS σας απευθείας σε αντιδιαστολή με την προσθήκη τους απλά σε ένα PC μέσω IVMS.