Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

FXS FXO PBX

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Τι σημαίνουν οι Όροι FXS και FXO;

Τα FXS και FXO είναι τα ονόματα των θυρών που χρησιμοποιούνται από τις αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές (επίσης γνωστές ως POTS - Plain Old Telephone Service) ή τηλέφωνα.

FXS - Εξωτερική διασύνδεση συνδρομητών eXchange είναι η θύρα που παραδίδει την αναλογική γραμμή στον συνδρομητή. Με άλλα λόγια, είναι το "βύσμα στον τοίχο" που παράγει έναν τόνο κλήσης, ρεύμα μπαταρίας και τάση δακτυλίου.

FXO - Εξωτερική διεπαφή eXchange Office είναι η θύρα που λαμβάνει την αναλογική γραμμή. Πρόκειται για το βύσμα του τηλεφώνου ή της συσκευής φαξ ή των βυσμάτων του αναλογικού τηλεφωνικού σας συστήματος. Παρέχει ένδειξη on-hook / off-hook (κλείσιμο βρόχου). Δεδομένου ότι η θύρα FXO είναι συνδεδεμένη σε μια συσκευή, όπως ένα φαξ ή τηλέφωνο, η συσκευή ονομάζεται συχνά "συσκευή FXO".

Τα FXO και FXS είναι πάντοτε ζευγαρωμένα, δηλαδή παρόμοια με ένα βύσμα αρσενικού / θηλυκού.

Χωρίς PBX, (Tηλεφωνικό κέντρο) ένα τηλέφωνο συνδέεται απευθείας με τη θύρα FXS που παρέχεται από μια τηλεφωνική εταιρεία.

Αν έχετε PBX, τότε συνδέετε τις γραμμές που παρέχει η τηλεφωνική εταιρεία στο PBX και στη συνέχεια τα τηλέφωνα στο PBX. Επομένως, το PBX πρέπει να έχει και τις δύο θύρες FXO (για σύνδεση με τις θύρες FXS που παρέχονται από την τηλεφωνική εταιρεία) και τις θύρες FXS (για να συνδέσετε τις συσκευές τηλεφώνου ή φαξ με).

FXS & FXO & VoIP

Θα συναντήσετε τους όρους FXS και FXO όταν αποφασίσετε να αγοράσετε εξοπλισμό που σας επιτρέπει να συνδέσετε αναλογικά τηλέφωνα με ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP ή παραδοσιακά PBX σε έναν πάροχο υπηρεσιών VoIP ή ο ένας στον άλλον μέσω του Διαδικτύου.

Μια πύλη FXO

Για να συνδέσετε αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές σε ένα σύστημα τηλεφώνου IP χρειάζεστε πύλη FXO. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε τη θύρα FXS στη θύρα FXO της πύλης, η οποία στη συνέχεια μεταφράζει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή σε μια κλήση VoIP. Υπάρχουν διαθέσιμες διάφορες πύλες FXO. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με πύλες που υποστηρίζει το τηλεφωνικό σύστημα 3CX, εδώ.

Μια πύλη FXS

Μια πύλη FXS χρησιμοποιείται για τη σύνδεση μιας ή περισσότερων γραμμών ενός παραδοσιακού τηλεφωνικού κέντρου με ένα τηλεφωνικό σύστημα ή πάροχο VoIP. Εναλλακτικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε αναλογικά τηλέφωνα σε αυτό και να χρησιμοποιήσετε ξανά τα αναλογικά τηλέφωνά σας με ένα τηλεφωνικό σύστημα VoIP. Χρειάζεστε μια πύλη FXS επειδή θέλετε να συνδέσετε τις θύρες FXO (οι οποίες κανονικά είναι συνδεδεμένες με την τηλεφωνική εταιρεία) στο Internet ή σε ένα σύστημα VoIP.

Ένας προσαρμογέας FXS από τον προσαρμογέα ATA

Ένας προσαρμογέας FXS χρησιμοποιείται για τη σύνδεση αναλογικού τηλεφώνου ή συσκευής φαξ σε τηλεφωνικό σύστημα VoIP ή σε πάροχο VoIP. Το χρειάζεστε επειδή πρέπει να συνδέσετε τη θύρα FXO της συσκευής τηλεφώνου / φαξ στον προσαρμογέα.