Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

FORANER ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ MODULE FORANER ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ RUNNER ΤΗΣ CROW

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ MODULE FORANER ΜΕ ΤΗΝ

ΣΕΙΡΑ RUNNER ΤΗΣ CROW

Βήμα 1

Τοποθετήστε και στερεώστε την πλακέτα FORANER στο κουτί του πινάκα RUNNER. Διακόψτε την λειτουργία του πίνακα ασφαλείας, αποσυνδέοντας την τροφοδοσία και την μπαταρία του πινάκα. Τοποθετήστε το τερματικό φις της καλωδιοταινίας της πλακέτας FORANER στην θύρα επικοινωνίας της κεντρικής πλακέτας του RUNNER (Εικ.1). Στην περίπτωση που στην θύρα είναι συνδεδεμένη πλακέτα φωνητικών μηνυμάτων, τοποθετείστε το ενδιάμεσο (μικρότερο) φις της καλωδιοταινίας (Εικ. 2). Τροφοδοτήστε το σύστημα με μπαταρία και ρεύμα 220VAC.

Βήμα 2

Αφού τροφοδοτήσετε το σύστημα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο RESET (ES/RST) στην πλακέτα FORANER για 5 δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό, η πλακέτα FORANNER έχει γυρίσει στην στη λειτουργία WiFi HOT SPOT.
 

Βήμα 3

Μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή που διαθέτει WiFi, κάντε ανίχνευση ασύρματων δικτύων. Στην σχετική λίστα θα εμφανιστεί το δίκτυο HI-LINK_9XXX. Επιλέξτε το δίκτυο αυτό και συνδεθείτε βάζοντας κωδικό αναγνώρισης το «12345678» (χωρίς τα εισαγωγικά).
 

Βήμα 4

Με την χρήση ενός web browser ανοίξτε την σελίδα http//:192.168.16.254 .

Στον έλεγχο ταυτότητας που θα σας ζητηθεί, βάλτε Όνομα χρήστη: admin και Κωδικό επιβεβαίωσης: admin.
 

Βήμα 5

Στην αρχική σελίδα των ρυθμίσεων του FORANER, επιλέξτε την μέθοδο για σύνδεση της πλακέτας FORANNER με το δίκτυό σας. ETH-SERIAL σε περίπτωση που θα συνδεθεί με καλώδιο στο δίκτυό σας ή WIFI (CLIENT) - SERIAL σε περίπτωση που θα συνδεθεί σε ασύρματο δίκτυο. Στην περίπτωση που θέλετε να συνδεθεί σε ασύρματο δίκτυο, αφού έχετε επιλέξει την μέθοδο WIFI (CLIENT) - SERIAL πατήστε το πλήκτρο scan για την ανίχνευση των διαθεσίμων ασύρματων δικτύων, επιλέξτε το δίκτυο που θέλετε να συνδεθείτε και πατήστε το πλήκτρο Apply. Εισάγετε τον κωδικό αναγνωρίσεως του δικτύου σας.

Βήμα 6

Στο πεδίο IP Type επιλέξτε STATIC IP και εισάγετε:

∙IP Address: Μία ελεύθερη IP του δικτύου σας (π.χ. 192.168.1.101)

∙Subnet Mask: Την μάσκα υποδικτύου (π.χ. 255.255.255)

∙Default Gateway: Την προεπιλεγμένη πύλη του δικτύου σας (Είναι η IP του Router σας π.χ. 192.168.1.1)

∙Primary DNS Server: Βάλτε, ότι βάλατε και στο Primary DNS Server

∙Secondary DNS Server: Βάλτε πάντα 8.8.8.8

Βήμα 7

Αλλάξτε τις επιλογές “Serial Configure” από “115200,8,n,1” σε “9600”.

Βήμα 8

Σε περίπτωση που η προεπιλεγμένη πόρτα ελέγχου (Locale/Remote Port Number) “8080” χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή, αλλάξτε την σε μία ελεύθερη πόρτα της αρεσκείας σας.

Βήμα 9

Αλλάξτε την επιλογή Νetwork Τimeout από “0” σε “10” δευτερόλεπτα.

Βήμα 10

Πατήστε το πλήκτρο Apply για να αποθηκευτούν οι αλλαγές που έχετε κάνει στην πλακέτα FORANER. Η πλακέτα FORANER είναι προγραμματισμένη και έχει συνδεθεί στο δίκτυό σας και με την εφαρμογή διαχείρισης μπορείτε να διαχειριστείτε τον πίνακα ασφαλείας RUNNER μέσω δικτύου
 

Η πλακέτα FORANER είναι προγραμματισμένη και έχει συνδεθεί στο δίκτυό σας

Βήμα 11

Στο router σας θα πρέπει να κάνετε προώθηση (port forward) της θύρας που δηλώσατε στο πεδίο Locale/Remote Port Number (π.χ. 8081), στην IP που δηλώσατε στο πεδίο IP Address (π.χ. 192.168.1.101).

Οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η προώθηση θυρών σε διάφορους τύπους router, μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: http://goo.gl/w2npga

(Επιλέγετε αρχικά τον κατασκευαστή του router, μετά βρίσκετε το μοντέλο του router σας ή κάποιο αντίστοιχο και ακολουθείτε τις οδηγίες).

Βήμα 12

Για να μπορείτε μέσω της εφαρμογής FORANER να διαχειριστείτε τον πίνακα RUNNER, μέσω τοπικού δικτύου, ακολουθείστε τις οδηγίες που αναφέρονται στο manual του χρήστη και βάλτε στα SETTINGS  Objects IP  IP address: Tην IP που δηλώσατε στο πεδίο IP Address (π.χ. 192.168.1.101) και port: την θύρα που δηλώσατε στο πεδίο Locale/Remote Port Number (π.χ. 8081) και συνδεθείτε.

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδεθείτε μέσω Internet στο IP address, βάλτε την στατική IP της σύνδεσής σας ή αν δεν έχετε στατική IP, βάλτε αν έχετε ένα Domain Name που έχετε φτιάξει για την συγκεκριμένη σύνδεση (π.χ. ilkasa.dyndns.com).

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε κάποιο Domain Name θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό σε κάποιον πάροχο DDNS και να εισάγετε τις σχετικές ρυθμίσεις στο router σας ή στην συσκευή FORANER.

Ησυσκευή FORANER υποστηρίζει τις ακόλουθες υπηρεσίες Dynamic DNS:

∙dyndns.org

∙freeddns.afraid.org - ΔΩΡΕΑΝ

∙www.Zoneedit.com

∙www.no-ip.com

Αφού εγγραφείτε σε μία από τις παραπάνω υπηρεσίες και ενεργοποιήσετε ένα domain name μπορείτε να εισάγετε τις σχετικές ρυθμίσεις ως εξής:

1.Με έναν browser εισέλθετε στην σελίδα System Management της πλακέτας FORANER με χρήση του ακόλουθου συνδέσμου http://ip_address/adm/management.asp(παράδειγμα http://192.168.1.101/adm/management.asp) και εισάγετε το username και το password για να συνδεθείτε.

2.Βρείτε την ρύθμιση DDNS Settings επιλέξτε τον επιθυμητό Dynamic DNS Provider (π.χ. Freeddns.afraid.com)

3.Εισάγετε τo Username στο Account ,το Password, και τελος το Hostname στο DDNS.

4.Τέλος πατήστε το πλήκτρο apply για να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις για το Dynamic DNS.