Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

DAHUA SMART PSS download program and user manual

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

DAHUA SMART PSS dowload program and user manual

Στο συννημένο αρχείο που ακολουθεί θα βρείτε τις οδηγίες χρησης του προγραμματος dahua smart dss κατάλληλου για την παραμετροποιηση και ζωντανή προβολή των IP καμέρών καθως και καταγραφικών της DAHUA.Παράλληλα θα βρείτε ειδική ενοτητα που αφορά το συστημα IP θυροτηλεόρασης.Το προγραμμα DAHUA SMART PSS μπορείτε να το κατεβάσετε απο την επισημη σελίδα της εταιρείας εδώ.

SmartPSS
έκδοση V1.15.0
Βάση Πλατφόρμας V1.14.1
Η λειτουργία της πλατφόρμας αφορά Microsoft Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 (32/64 bit)

Τι είναι νέο?
1. Νέα VDP ενότητα (Dahua video doorphone)
Περιλαμβάνει ζωντανή προβολή, ομιλία,  δημοσίευσηνμυνημάτων, έρευνα πληροφοριών, έκδοση καρτών από το κέντρο VTS.
2. Η νέα μονάδα VDP υποστηρίζει την έκδοση της κάρτας από το χέρι ή απο κάρτα αναγνώστη.
Στη μονάδα έκδοσης της κάρτας, μπορούμε επίσης να εξαγάγετε ή να εισαγάγετε το αρχείο λίστας χρηστών, config τα δικαιώματα των χρηστών και να επεξεργαστείτε όλο το οργανόγραμμα
3. Η νέα μονάδα VDP υποστηρίζει έρευνα της πληροφορίας και των εξαγωγών. Οι πληροφορίες που περιέχει ειναι καταγραφές  συναγερμό,καταγραφές ξεκλειδώματος  και καταγραφές  κλήσης..
4. Νέα  υπομονάδα ομιλίας υποστηρίζει την επιλογή της περιοχής βασίζεται στο δέντρο οργάνωσης, και μπορείτε να δείτε όλη τη VTH από λίστα ή εικονίδια.
5. Νέο live view από υπο μονάδα υποστηρίζει κραυγή, ξεκλείδωμα και τη διαχείριση της ομάδας.
6. Το νέο VTS κέντρο υπο μονάδα υποστηρίζει διαχείρισης VTS, και επίσης υποστηρίζει αμφίδρομη συζήτηση μεταξύ του VTS και του πελάτη.
7. Νέα ενότητα New A & C υποστηρίζει νέες συσκευές καταγραφής των δακτυλικών αποτυπωμάτων μας.
8.Νέα  ενότητα New A & C υποστηρίζει σύνδεση βίντεο ανάμεσα περίπτωση ελέγχου πρόσβασης και NVR \ HCVR.