Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

Dahua HDCVI 3.0: τεχνολογία για τη μετάδοση του βίντεο HD σε ομοαξονικό καλώδιο

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

Dahua HDCVI 3.0: Η εξέλιξη της τεχνολογίας για τη μετάδοση του βίντεο  HD
σε ομοαξονικό καλώδιο

Το HDCVI είναι το γνωστό τεχνολογικό πρότυπο που ανέπτυξε και προώθησε η Dahua από το 2012 προκειμένου να εξελίξει τις εγκαταστασεις συστημάτων CCTV για αναλύσεις Ηigh Definition  μέσω αναλογικής καλωδιακής υποδομής.

 

H τεχνολογία Dahua HDCVI 3.0 είναι μία εξελιγμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα από πλατφόρμες και τεχνολογίες του κλάδου, καθώς και αναλύσεις βίντεο Ultra HD και 4 Κ,
Επίσης ενσωματώνει πολλές   έξυπνες λειτουργίες ίδιες με αυτές των συστημάτων IP.
 Επίσης, ενσωματώνεται με πλατφόρμες HDCVI, AHD, TVI, IP και φυσικά τις αναλογικές.

 

Η τεχνολογία Dahua HDCVI 3.0 ενσωματώνει τις πλατφόρμες HDCVI, AHD, TVI, IP και αναλογικά αποδέχοντας ουσιαστικά την είσοδο των συστημάτων  άλλης πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης τα DVR που είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία αυτή μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα σημείο πρόσβασης για να ενσωματωθούν με υπέρυθρους αισθητήρες, ανιχνευτές καπνού και παθητική εξωτερική.
Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή παρέχει μια end-to-end εμπειρία Ultra-HD, επιτρέποντας την μεταφορά εικόνας  4 megapixel μέσω ενός ομοαξονικού καλωδίωσης. 
Επίσης, προσφέρει τη νυχτερινή όραση Dahua Starlight, που περιλαμβάνει ένα ψήφισμα των 2 megapixels στο φωτισμό των 0.008 Lux και 120 dB WDR? με το πρότυπο H.265 συμπίεση επιτρέπεοντας  την εξοικονόμηση σε εύρος ζώνης έως και 50%.
Το πρότυπο HDCVI 3,0 διαθέτει χαρακτηριστικά αναγνώρισης προσώπου, άνθρωπινη καταμέτρηση, Heatmap, έξυπνη παρακολούθηση, εισβολής, αντι-ομίχλη και συστημα συναγερμού υπερφόρτωση τάσης. Προσφέρει την ίδια απλότητα και ευκολία εγκατάστασης με τα αναλογικά συστήματα και  οι κάμερες μπορούν να συνδεθούν στο DVR χρησιμοποιώντας ομοαξονικό καλώδιο.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η απόσταση μετάδοσης σε σύγκριση με άλλα παρόμοια συστήματα. Στη μετάδοση βιντεο μπορεί να καλύψει μέχρι 1.200 μέτρα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο 75Ω με χαμηλό ποσοστό παραμόρφωσης του σήματος.