Εμπορία Εγκαταστάσεις Ηλεκτρονικών Συστημάτων Χονδρική-Λιανική 2108810450 CCTV & SECURITY EXPERTS

crow runner universal ip module

H DIGITALNET  έχοντας εξειδίκευση στα συστήματα ασφαλείας διαθέτει  ετοιμοπαράδοτη. μια πλήρη σειρά  συστημάτων CCTV  HIKVISION και DAHUA  έχοντας την δυνατότητα να καλύψει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε μικρές μεσαιές αλλα και μεγάλες εγκαταστάσεις.Παράλληλα διαθέτει όλα τα παρελκόμενα υλικά που απαιτούνται για ενα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV όπως, τροφοδοτικά ,σκληρους δίσκους,NAS, καλώδια,μεταλλικά ερμάρια ,ικριώματα,περιφερειακά ,πυλώνες στερέωσης κλπ
Παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα συναγερμού επώνυμων κατασκευαστών  πάντα με την εγγύηση των Ελληνικών αντιπροσωπειών.
Για επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας με επαγγελματικό ΑΦΜ ,η  επιχειρίσεις με αντικείμενο τα ηλεκτρονικά συστήματα η συστήματα πληροφορικής ισχύουν  τιμές χονδρικής.Εγγραφείτε στο B2B για αναλυτικό τιμοκατάλογο χονδρικής

 

crow runner universal ip module

Nέα εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης που λειτουργεί συνδέοντας σε ένα  ήδη εγκαταστημένο  πίνακα συναγερμού CROW RUNNER ένα ειδικό  IP. module.

To IP MODULE είναι ένας μετατροπέας PSTN σε LAN  που συνδέεται στην έισοδο τηλεφώνου της μονάδας και επιτρέπει την  παρακολούθηση  της μέσω διαδικτύου
. Το IP module ουσιαστικά  μετατρέπει οποιαδήποτε σήμα CONTACT ID ( για τα παλαιότερα αναλογικά dialer ), στα νεότερα πρωτόκολλα αναφοράς μέσω διαδίκτυου με  Push Notifications για  έξυπνο τηλέφωνο (smartphone).
 Αυτό γίνεται με την χρήση ειδικής εφαρμογής
Με τη χρήση αυτού του ΙP module, θα είστε σε θέση να αναβαθμίσετε τον πίνακα συναγερμού  και να του δώσετε προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως:
 Push Ειδοποίηση για ενεργοποιήσεις συναγερμού, χαμηλής μπαταρίας, το ρεύμα Fail & συναγερμοί πανικού
Με ένα άγγιγμα Remote,μπορούμε να οπλίσουμε η να αφοπλίσουμε το συστήμα συναγερμού
Έλεγχος εξόδων (ανάμα φώτων. άνοιγμα σε πόρτες γκαράζ & πύλες) μπορεί να διαχειριστεί έως και 8 διαφορετικές συσκευές
Δείτε ζώνες (βλ κίνηση γύρω η μέσα από το σπίτι)
Ελέγξτε τα γεγονότα του παρελθόντος μνήμης ( 16 εκδηλώσεις μνήμης)
Ένα App μπορεί να διαχειριστεί και να ελέγξει πολλαπλούς λογαριασμούς
Προσαρμόστε το Mobile App με φωτογραφίες και Input / Output ονόματα.
Η Mobile εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο Google Play store για συσκευές Android  όσο και στο  Apple Store για συσκευές iOS.